MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Halk Eğitimi Merkezi

May

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Öz Bakım Destek Elemanı kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyen kişilerin Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne 20/05/2024 tarihine kadar kimlik ve diploma fotokopileri ile başvurmaları gerekmektedir.

May

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi piyano kursiyerleri Park içi Belediye kültür salonunda unutulmayacak bir müzik dinletisi sundu.

Programı hazırlayan Müzik Öğretmeni Dilek EMİROSMAOĞLU ÖZTURAN çocuklarımıza piyano kursunda verdikleri emeklerin karşılığını almanın gururunu yaşadıklarını belirterek büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut PEHLİVAN konuşmasında küçük kursiyerlerimizin piyano çalmalarının çok önemli  ve  gurur verici olduğunu belirterek, velilere ve gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere çok teşekkür etti…

May

Akhisar Kaymakamı Sayın Murat KÜTÜK öncülüğünde başlatılan, Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Şeyh İsa  Anadolu Lisesi Müdürlüğünde yapıldı.

Akhisar Emniyet Müdürlüğü tarafından En İyi Narkotik Polisi Anne projesi kapsamında Madde Bağımlılığı semineri Gizem DİRİ ,İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hemşiresi Fatma ÇELEBİ tarafından sunumu gerçekleştirildi.

Akhisar Kaymakamı Sayın Murat KÜTÜK’e ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Sağlık Müdürlüğüne , Şeyh İsa  Anadolu Lisesi Müdürlüğü İdareci ,Öğretmen ve velilerimize  çok teşekkür ederiz.

Nis

Yaygın eğitim içeriklerinin dijital bir platformla elektronik ortama taşındığı HEMBA platformunda yer alan kurs ve seminerlerin içerikleri, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce hazırlandı. Platform sayesinde yılda yaklaşık 12 milyon kişinin yararlandığı Halk Eğitimİ Merkezlerindeki yüz yüze eğitimlerden daha fazla vatandaş faydalanabilecek. İlk etapta 100 kurs ve seminerin dijital içeriği hazırlanan platformda bu sayının zamanla artması hedefleniyor.

Vatandaşların e-devlet sistemi üzerinden eğitimlere başvurabileceği HEMBA sonunda kursiyerlere bitirme belgesi, seminerlere katılanlara da katılım belgesi verilmektedir.

Detaylı bilgi için www.hemba.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Nis

Mrt

Akhisar Kaymakamı Sayın Murat KÜTÜK öncülüğünde başlatılan Bağımlıkla Mücadele ve En iyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında Namık Oğul Anadolu Lisesi ,Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlkokulu ve Ortaokulu ,Beyoba İhsan Ünlü İlkokulu ve Ortaokulu ,Sazoba Nazif Emine Karabulut ,Hilaliye Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Hilaliye Şahin Yılmaz İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine  Narkotik Büro Polis memuru Gizem Diri "Madde Bağımlılığı", İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hemşiresi Fatma Çelebi "Tütün Bağımlılığı "hakkında eğitim verdiler. Başta Sayın Kaymakamımız Murat KÜTÜK’e  Eğitimcilerimize  Okul idarecilerimize  ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt