MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Akhisar Kaymakamı Sayın Murat KÜTÜK öncülüğünde başlatılan Bağımlıkla Mücadele ve En iyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında Namık Oğul Anadolu Lisesi ,Akselendi Mimar Sinan Ahmet Özkan İlkokulu ve Ortaokulu ,Beyoba İhsan Ünlü İlkokulu ve Ortaokulu ,Sazoba Nazif Emine Karabulut ,Hilaliye Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Hilaliye Şahin Yılmaz İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine  Narkotik Büro Polis memuru Gizem Diri "Madde Bağımlılığı", İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hemşiresi Fatma Çelebi "Tütün Bağımlılığı "hakkında eğitim verdiler. Başta Sayın Kaymakamımız Murat KÜTÜK’e  Eğitimcilerimize  Okul idarecilerimize  ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şbt

Dr. Ahmet Tarık Sarı Ortaokulu'nda velilerimize "En iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında

En iyi narkotik polisi: Anne Projesi kapsaminda Dr.Ahmet Tarik Sarı İlkokulu ve Dr. Ahmet Tarik Sarı Ortaokulu velilerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi.

Velilerimize Narkotik Büro Polis memuru Gizem Diri  "Madde Bağımlılığı", İlçe Sağlık Müdürlugu Eğitim Hemşiresi Fatma Çelebi "Tütün bağımlıgi "hakkında eğitim verdiler.

Okul Müdürü Sayın Ekrem Kurt'a, Eğitimcilerimize ve  katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt